HJÆLP OS HJÆLPE

Sådan er vores slogan og såndan beder vi andre om at hjælpe os med at hjælpe udsatte i København.

I 2012 nåede vi op over 20.000 kuverter mad til Københavns udsatte, derudover tilbød vi elementære badefaciliteter til mænd og kvinder. I maj 2013 nåede vi to søndage i træk op over 500 kuverter til hjemløse. Indtil juni med har vi serveret over 12.000 kuverter for hjemløse i 2013.

I januar i år har vi fået nye vedtægter på plads. Vi håber at kunne åbne for vores aktiviteter sammen med Giv Din Hånd på Theklavej, 2400 København NV snarest. Se mere under nyheder.

Gjaestebud har mere end 10 år på bagen og har mange frivillige, som hver hjælper hjemløse på mange andre måder: Vi har professionelle frisører, professionelle pædagoger, professionelle socialpædagoger og professionelle sygeplejersker, der arbejder frivilligt for os. Vi skaber kontakt og hjælp til social- og sundhedsvæsen, herunder kørsel til skadestue, psykiatrisk skadestue og alkoholafvænning.

Vi forsøger at hjælpe - på den korte og lange bane, f.eks. hjælp til at komme i behandling, hjælp til at komme til kommune og myndigheder for at få afklaret evt. bolig- og arbejdssituation. Vores påstand er, at mennesker ringere stillet end os skal have de samme muligheder og oplevelser som os. Vi tror på virksomheders, organisationers og private personers stigende sociale bevidsthed og ansvar. At hjælpe en udsat giver gensidig glæde.

Vores logo er fødder, der vandrer. Vi tror på at intet menneske skal vandre alene. Derfor vil vi gerne være dem, som går sammen med eller måske endda bærer andre igennem - selv de sværeste perioder i deres liv. Ligesom vi har håbet på at selv der hvor intet andet menneske magter at hjælpe, der er hjælpen nær - og en ven vil bære os igennem. Derfor er altid mindst et sæt fodspor, hvor der er et menneske.


KONTAKT OS HER

Senest opdateret den 11. januar 2014

 


 CVR 33 10 84 00
Giv et bidrag eller bliv støttemedlem for 100 kr. årligt på konto Arbejdernes Landsbank
Afd. Bispebjerg Konto nr. 5379 0666734 mrk. "Gjaestebud"2014 © GJAESTEBUD.DK